Propozycja Menu Balu Studniówkowego II

ZESTAW  150,00ZŁ/ osoba w cenie orkiestra lub DJ dotyczy sobót inne dni 5% rabatu 

Przykładowe zestawienie dań.

SZAMPAN NA POWITANIE

UROCZYSTY OBIAD 
- zupa cukiniowa z kurkami lub groszkiem ptysiowym
- turnedo z indyka mozarellą i sosem serowym
- ziemniaki z ziołami (kostka) oraz sałatka mieszana

DESER
TORT GRATIS

ZIMNA PŁYTA
- MIĘSA PIECZONE
- pierś z indyka, schab ze śliwką, schab z farszem pieczarkowym, rolada cielęca
WĘDLINY
- wędzone szynki, kiełbasy, kabanosy,
- śledzie w śmietanie i oleju
- sałatki jarzynowa oraz grecka

PATERY Z CIASTAMI I OWOCAMI

KOLACJA I
- schab faszerowany, gnocchi kluseczki

- sałatka pekińska

KOLACJA II
- zupa gulaszowa

NAPOJE Zimne bez ograniczeń (soki , pepsi, fanta, sprite, woda mineralna)
ORAZ GORĄCE bez ograniczeń ( kawa i herbata)

 

Z PRZYJEMNOŚCIĄ POMOŻEMY PAŃSTWU DOBRAĆ ODPOWIEDNIE MENU NA KAŻDĄ OKAZJĘ 
ORAZ DAJEMY MOŻLIWOŚĆ INDYWIDUALNYCH USTALEŃ 
KONSULTACJE ORAZ FACHOWA POMOC W ORGANIZACJI KAŻDEGO PRZYJĘCIA ZA SPRAWĄ SZEFA KUCHNI ORAZ WYKWALIFIKOWANEJ KADRY PRACOWNICZEJ ZAPEWNI PAŃSTWU PEŁNĄ SATYSFAKCJĘ I ZADOWOLENIE

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

 

Pozdrawiam Iwona i Krzysztof Kupiec

 

 

  print 

Wersja do druku.