Propozycja Menu Balu Studniówkowego I

ZESTAW  180,00ZŁ/ osoba  w cenie orkiestra lub DJ dotyczy sobót inne dni 5% rabatu 
W cenie organizujemy transport ze SzkoŁy do Sali Szafran i z powrotem
 

Przykładowe zestawienie dań.

SZAMPAN NA POWITANIE

PRZYSTAWKA
- różyczki z łososia w paprykowej zatoczce

UROCZYSTY OBIAD 
- zupa grzybowa

- duet polędwiczek wieprzowych ze szpinakiem i serem Dor-Blu na sosie ziołowym 
- ziemniaki opiekane oraz zestaw surówek

DESER
TORT GRATIS

ZIMNA PŁYTA
MIĘSA PIECZONE
 

- pierś z indyka, schab ze śliwką, schab z farszem pieczarkowym, rolada cielęca
WĘDLINY
- wędzone szynki, kiełbasy, kabanosy,
- śledzie w śmietanie i oleju
- sałatki jarzynowa oraz grecka

PATERY Z CIASTAMI I OWOCAMI

KOLACJA I
- indyk pieczony w sosie kurkowym, kluski śląskie 
- jarzyny na parze

KOLACJA II
- barszcz z krokietem

NAPOJE Zimne bez ograniczeń (soki , pepsi, fanta, sprite, woda mineralna)
ORAZ GORĄCE bez ograniczeń ( kawa i herbata)

Z PRZYJEMNOŚCIĄ POMOŻEMY PAŃSTWU DOBRAĆ ODPOWIEDNIE MENU NA KAŻDĄ OKAZJĘ 
ORAZ DAJEMY MOŻLIWOŚĆ INDYWIDUALNYCH USTALEŃ 
KONSULTACJE ORAZ FACHOWA POMOC W ORGANIZACJI KAŻDEGO PRZYJĘCIA ZA SPRAWĄ SZEFA KUCHNI ORAZ WYKWALIFIKOWANEJ KADRY PRACOWNICZEJ ZAPEWNI PAŃSTWU PEŁNĄ SATYSFAKCJĘ I ZADOWOLENIE

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

 

Pozdrawiam Iwona i Krzysztof Kupiec            

 

  print 

Wersja do druku.