Menu Balu Studniówkowego II

Propozycja Menu Balu Studniówkowego II

Zestaw 150,00ZŁ/ osoba w cenie orkiestra lub DJ dotyczy sobót inne dni 5% rabatu

Przykładowe zestawienie dań.

SZAMPAN NA POWITANIE

UROCZYSTY OBIAD

– zupa cukiniowa z kurkami lub groszkiem ptysiowym

– turnedo z indyka mozarellą i sosem serowym

– ziemniaki z ziołami (kostka) oraz sałatka mieszana

DESER

TORT GRATIS

ZIMNA PŁYTA

– MIĘSA PIECZONE

– pierś z indyka, schab ze śliwką, schab z farszem pieczarkowym, rolada cielęca

WĘDLINY

– wędzone szynki, kiełbasy, kabanosy,

– śledzie w śmietanie i oleju

– sałatki jarzynowa oraz grecka

PATERY Z CIASTAMI I OWOCAMI

KOLACJA I

– schab faszerowany, gnocchi kluseczki

– sałatka pekińska

KOLACJA II

– zupa gulaszowa

NAPOJE Zimne bez ograniczeń (soki , pepsi, fanta, sprite, woda mineralna)

ORAZ GORĄCE bez ograniczeń ( kawa i herbata)

Z PRZYJEMNOŚCIĄ POMOŻEMY PAŃSTWU DOBRAĆ ODPOWIEDNIE MENU NA KAŻDĄ OKAZJĘ ORAZ DAJEMY MOŻLIWOŚĆ INDYWIDUALNYCH USTALEŃ.

KONSULTACJE ORAZ FACHOWA POMOC W ORGANIZACJI KAŻDEGO PRZYJĘCIA ZA SPRAWĄ SZEFA KUCHNI ORAZ WYKWALIFIKOWANEJ KADRY PRACOWNICZEJ ZAPEWNI PAŃSTWU PEŁNĄ SATYSFAKCJĘ I ZADOWOLENIE.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Pozdrawiam Iwona i Krzysztof Kupiec

Wydrukuj