Menu Balu Studniówkowego I

Propozycja Menu Balu Studniówkowego I

ZESTAW 180,00ZŁ/ osoba w cenie orkiestra lub DJ dotyczy sobót inne dni 5% rabatu

W cenie organizujemy transport ze Szkoły do Sali Szafran i z powrotem

Przykładowe zestawienie dań.

SZAMPAN NA POWITANIE

PRZYSTAWKA

– różyczki z łososia w paprykowej zatoczce

UROCZYSTY OBIAD

– zupa grzybowa

– duet polędwiczek wieprzowych ze szpinakiem i serem Dor-Blu na sosie ziołowym

– ziemniaki opiekane oraz zestaw surówek

DESER

TORT GRATIS

ZIMNA PŁYTA

MIĘSA PIECZONE

– pierś z indyka, schab ze śliwką, schab z farszem pieczarkowym, rolada cielęca

WĘDLINY

– wędzone szynki, kiełbasy, kabanosy,

– śledzie w śmietanie i oleju

– sałatki jarzynowa oraz grecka

PATERY Z CIASTAMI I OWOCAMI

KOLACJA I

– indyk pieczony w sosie kurkowym, kluski śląskie

– jarzyny na parze

KOLACJA II

– barszcz z krokietem

NAPOJE Zimne bez ograniczeń (soki , pepsi, fanta, sprite, woda mineralna)

ORAZ GORĄCE bez ograniczeń ( kawa i herbata)

Z PRZYJEMNOŚCIĄ POMOŻEMY PAŃSTWU DOBRAĆ ODPOWIEDNIE MENU NA KAŻDĄ OKAZJĘ ORAZ DAJEMY MOŻLIWOŚĆ INDYWIDUALNYCH USTALEŃ.

KONSULTACJE ORAZ FACHOWA POMOC W ORGANIZACJI KAŻDEGO PRZYJĘCIA ZA SPRAWĄ SZEFA KUCHNI ORAZ WYKWALIFIKOWANEJ KADRY PRACOWNICZEJ ZAPEWNI PAŃSTWU PEŁNĄ SATYSFAKCJĘ I ZADOWOLENIE.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Pozdrawiam Iwona i Krzysztof Kupiec

Wydrukuj